Over B2Bsup

B2BSUP richt zich op verkoop aan supscholen, supverhuur en sup clubs.  B2Bsup is onderdeel van DD-sports. 
DD-sports is al meer dan 35 jaar een begrip in de kano-watersportwereld onder de merknaam DoubleDutch en Supr paddles. 
De boards die wij verkopen zijn van KALAHUA by Supr 

Waarom zou je kiezen voor B2Bsup

Om maar meteen met de deur in huis te vallen.... Wij verkopen de beste kwaliteit boards en peddels tegen een concurrerende prijs.
De boards en peddels die wij leveren zijn speciaal geselecteerd voor outdoor/verhuur bedrijven en gemaakt voor intensief en landurig gebruik.  Bekend van het merk Red paddle is de MSL fusion kwaliteit. Dit is een materiaal / productiemethode die momenteel gezien wordt als de beste kwaliteit.  Onze boards zijn net als Red Paddle boards ook gemaakt dmv MSL fusion technologie.  Met uitzondering van ons AQUATICO board. Deze is gemaakt in Twin-layer materiaal.   ( lees meer over MSL fusion )MSLLogoHI RES

Alleen een board nodig?
  
Wij verplichten je nergens toe!  Je kan bij ons ook gewoon een los board kopen zonder peddel.
Uiteraard bieden wij ook complete sets aan. Wil je wel een board inclusief peddel dan heb je de keuze uit 3 verschillende modellen.
Meest geschikt voor lessen/verhuur is de PLAY nylon met verstelbare carbon steel.  Lengte 175 - 225 cm.  Wil je een andere lengte? Geen probleem. Dat regelen wij voor je!

De voordeligste keus!  Wij spenderen geen geld aan dure marketingcampagnes, brochures, sponsoring en andere kostbare zaken zoals beurzen en evenementen.  Die kosten worden dan ook niet meeberekend in de uiteindelijke prijs van onze boards.  Die kostenbesparing geven wij bijna volledig terug aan onze klanten. Dat kan in sommige gevallen wel oplopen tot 35%!

Hogere korting, betere kwaliteit!  Bij ons krijg je als bedrijf een vaste korting ongeacht het aantal boards dat je koopt.  De korting op onze PRO range boards is 30% op de adviesverkoopprijs.  Op peddels geven wij een vaste korting van 35%.   Koop je een board met peddel kan de korting op de peddel wel oplopen tot meer dan 50%.  Natuurlijk begrijpen wij dat je graag eerst wil zien en voelen hoe de kwaliteit van onze boards is. Je kan bij ons op afspraak komen kijken.  Als je er voor kiest meteen een board te kopen dan krijg je eenmalig 10% EXTRA korting. 

Speciale wensen?  Zoek je een speciaal/specifiek board of peddel? 
Heb je speciale wensen laat het ons weten!  Wij zijn een flexibel ingsteld bedrijf die altijd oplossingsgericht werkt en er alles aan zal doen om aan de wensen van onze klanten te voldoen!

Bij ons koop je een beter board voor een lagere prijs !

Neem direct contact op!