Over B2Bsup

B2BSUP richt zich op verkoop aan supscholen, supverhuur en sup clubs.  B2Bsup is onderdeel van DD-sports. 
DD-sports is al meer dan 35 jaar een begrip in de kano-watersportwereld onder de merknaam DoubleDutch en Supr paddles. 
De boards die wij verkopen zijn van KALAHUA by Supr 

Waarom zou je kiezen voor B2Bsup

Om maar meteen met de deur in huis te vallen.... Wij verkopen de beste kwaliteit boards en peddels tegen een concurrerende prijs.
De boards en peddels die wij leveren zijn speciaal geselecteerd voor outdoor/verhuur bedrijven en gemaakt voor intensief en landurig gebruik.  Bekend van het merk Red paddle is de MSL fusion kwaliteit. Dit is een materiaal / productiemethode die momenteel gezien wordt als de beste kwaliteit.  Onze boards zijn net als Red Paddle boards ook gemaakt dmv MSL fusion technologie. ( Met uitzondering van ons AQUATICO board. Deze is gemaakt in Twin-layer materiaal.   ( lees meer over MSL fusion )MSLLogoHI RES

Alleen een board nodig?
  
Wij verplichten je nergens toe!  Je kan bij ons ook gewoon een los board kopen zonder peddel.
Uiteraard bieden wij ook complete sets aan. Wil je wel een board inclusief peddel dan heb je de keuze uit 3 verschillende modellen.
Meest geschikt voor lessen/verhuur is de PLAY nylon met verstelbare carbon steel.  Lengte 175 - 225 cm.  Wil je een andere lengte? Geen probleem. Dat regelen wij voor je!

De voordeligste keus!  Wij spenderen geen geld aan dure marketingcampagnes, brochures, sponsoring en andere kostbare zaken zoals beurzen en evenementen.  Die kosten worden dan ook niet meeberekend in de uiteindelijke prijs van onze boards.  Die kostenbesparing geven wij bijna volledig terug aan onze klanten. Dat kan in sommige gevallen wel oplopen tot 35%!

Hogere korting, betere kwaliteit!  Bij ons krijg je als bedrijf een vaste korting ongeacht het aantal boards dat je koopt.  De korting op onze PRO range boards is 30% op de adviesverkoopprijs.  Op peddels geven wij een vaste korting van 35%.   Koop je een board met peddel kan de korting op de peddel wel oplopen tot meer dan 50%.  Natuurlijk begrijpen wij dat je graag eerst wil zien en voelen hoe de kwaliteit van onze boards is. Je kan bij ons op afspraak komen kijken.  Als je er voor kiest meteen een board te kopen dan krijg je eenmalig 10% EXTRA korting. 

Gratis T-shirt met INSTRUCTOR naam  Bij elk board krijg je gratis een T-shirt. Deze kunnen wij bedrukken met een bedrijfsnaam. logo en/of instructeur naam.  ( Enkele kleur, design na goedkeuring / overleg ) 

Customized printing Bij grotere aantallen kunnen wij boards leveren bedrukt met jouw bedrijfsnaam of logo.  Neem contact met on op voor meer informatie en levertijden voor CUSTOMIZED printing.  ( vanaf September 2021 )

Speciale wensen?  Zoek je een speciaal/specifiek board of peddel? 
Heb je speciale wensen laat het ons weten!  Wij zijn een flexibel ingsteld bedrijf die altijd oplossingsgericht werkt en er alles aan zal doen om aan de wensen van onze klanten te voldoen!

Bij ons koop je een beter board voor een lagere prijs !

Alle specificaties

Klik hieronder om de specificaties van alle boords naast elkaar te zien

Download alle specificaties

aquatico106x32x6 800x565px

Aquatico 10.6

Kwaliteits instapmodel voor het hele gezin

Type board

Allround / fun / club 

Dit is ons allround instapmodel.  De afmeting van dit board zijn 323 x 81 x15 cm. Deze lengte-, breedteverhouding is meest ideaal voor beginnende suppers.  De dikte van 15 cm zorgt voor hoge stijfheid. Door het volume van 293 liter is de AQUATICO geschikt is voor personen van 45 tot 105kg. Dit board is geschikt voor particulier / recreatief gebruikt en op alle wateren.  Dit board is lichter in gewicht dus meer geschikt voor particulier gebruik. Voor dagelijks en extreem intensief gebruik hebben wij de FORCE 10.6 in ons assortiment.

 

Kwaliteit

Twin-layer PVC

Twin-layer PVC constructie zijn single layer met extra versterkte en stijvere zijkanten. daardoor is dit board lichter, maar toch erg stijf in vergelijking tot "normale"single layer boards.  Ook zijn deze boards gemaakt van high UV-resistant materiaal waardoor de boards een langere levensduur hebben.    Alle boards zijn voorzien van een "Sold-stick" EVA stand pad voor maximaal grip en hebben een elastisch bagage netje en D-ring haken.

Specificaties

De belangrijkste specs.
 • L/B/H: 323 x 81 x 15 cm / V: 293 L /  G: 11kg
 • Meeste geschikt voor Particulier / allround gebruik
 • Type:  Allround / fun / club
 • Twin-layer+  / Duurzaam PVC / X- drop stitch 
 • Inclusief: HD draagtas / pomp / reparatie materiaal 
 •  Peddel opties:  ( meerprijs voor peddels )
  1: zonder peddel
  2: plastic-alu 3-delig
  3: nylon-carbon 2-delig
  4: full carbon 3-delig

force106x32x6 800x665 px

FORCE 10.6  PRO

Beste board voor lessen en verhuur

Type board

Allround / les / club / verhuur

Dit is ons Heavy-duty high-end  allround model.  De afmeting van dit board zijn 323 x 81 x15 cm. Deze lengte-, breedteverhouding is meest ideaal voor beginnende suppers.  De dikte van 15 cm zorgt voor hoge stijfheid. Door het volume van 293 liter is de FORCE geschikt is voor personen van 45 tot 105kg.   Dit board is geschikt (extreem) intensief gebruikt tijdens lessen, verhuur en voor clubs en op alle wateren. Gemaakt van sterker en iets zwaarder materiaal dan dan de meeste andere boards in deze prijsklasse. Daardaar is ie minder slijtagegevoelig en heeft een langere levensduur. 

 

Kwaliteit

MSL fusion technology PVC

Het board is gemaakt met MSL fusion technology van een zware kwaliteit PVC met versterkte dubbel laags zijranden. De onder en bovenkant van het boord zijn van binnen verbonden met X-cross-linked fibers. Dit zijn duizenden verbindingsdraden per vierkante meter.  Die zorgen ervoor dat het board tot 20 PSI kan worden opgepompt. Daardoor is het board extra stijf en vormvast wat de snelheid en het vaargenot enorm bevorderd.  Ook zijn deze boards gemaakt van high UV-resistant materiaal waardoor de boards een langere levensduur hebben.   Alle boards zijn voorzien van een "Sold-stick" EVA stand pad voor maximaal grip en hebben een elastisch bagage netje en D-ring haken.

Specificaties

De belangrijkste specs.
 • L/B/H: 323 x 81 x 15 cm / V: 293 L /  G: 11kg
 • Meest geschikte board voor lessen en verhuur
 • Type:  Allround / les / club / verhuur
 • MSL fusion technology  / Duurzaam PVC / X- drop stitch 
 • Inclusief: HD draagtas / pomp / reparatie materiaal 
 •  Peddel opties:  ( meerprijs voor peddels )
  1: zonder peddel
  2: plastic-alu 3-delig
  3: nylon-carbon 2-delig
  4: full carbon 3-delig

voyager116x32x6 800x565px

VOYAGER 11.6

Het meest stabiele en snelle allround board

Type board

Touring / recreational / afstanden

Dit is ons Heavy-duty high-end  touring model.  De afmeting van dit board zijn 353 x 81 x15 cm. Deze lengte-, breedteverhouding is meest ideaal voor om langere afstanden op een relaxte manier te kunnen afleggen.  De dikte van 15 cm zorgt voor hoge stijfheid. Door het volume van 299 liter is de VOYAGER geschikt is voor personen van 50 tot 110kg.   Dit board is geschikt voor (extreem ) intensief gebruikt.  Dit board is van sterker en iets zwaarder materiaal gemaakt dan dan de meeste andere boards in deze prijsklasse. Daardaar is deze minder slijtagegevoelig en heeft een langere levensduur. 

 

Kwaliteit

MSL fusion technology PVC

Het board is gemaakt met MSL fusion technology van een zware kwaliteit PVC met versterkte dubbel laags zijranden. De onder en bovenkant van het boord zijn van binnen verbonden met X-cross-linked fibers. Dit zijn duizenden verbindingsdraden per vierkante meter.  Die zorgen ervoor dat het board tot 20 PSI kan worden opgepompt. Daardoor is het board extra stijf en vormvast wat de snelheid en het vaargenot enorm bevorderd.  Uniek aan onze HD boards is de ARAMID ( kevlar ) free-flow-locking kabel. Deze spant zich strak als het board volledig is opgeblazen waardoor er nog meer stijfheid wordt gecreĆ«erd. Ook zijn deze boards gemaakt van high UV-resistant materiaal waardoor de boards een langere levensduur hebben.   Alle boards zijn voorzien van een "Sold-stick" EVA stand pad voor maximaal grip en hebben een elastisch bagage netje en D-ring haken.

Specificaties

De belangrijkste specs.
 • L/B/H: 353 x 81 x 15 cm / V: 299 L /  G: 11kg
 • Meest geschikt voor actieve peddelaars
 • Type: Touring / actief varen / snelheid
 • MSL fusion technology  / Duurzaam PVC / X- drop stitch 
 • Unieke free-flow-locking cable voor extra stijfheid
 • Inclusief: HD draagtas / pomp / reparatie materiaal 
 •  Peddel opties:  ( meerprijs voor peddels )
  1: zonder peddel
  2: plastic-alu 3-delig
  3: nylon-carbon 2-delig
  4: full carbon 3-delig

velocity126x28x6 800x565px

Velocity 12.6

De snelste kilometer vreter in onze range

Type board

Touring / recreational / snelheid

Dit is ons Heavy-duty high-end  speed-racing model.  De afmeting van dit board zijn 384 x 71 x15 cm. Deze lengte-, breedteverhouding is meest ideaal voor om hoge snelheden te behalen en lange afstanden te kunnen afleggen.  De dikte van 15 cm zorgt voor hoge stijfheid. Door het volume van 323 liter is de VELOCITY geschikt is voor personen van 45 tot 115kg.  Dit board is van sterker en iets zwaarder materiaal gemaakt dan dan de meeste andere boards in deze prijsklasse. Daardaar is deze minder slijtagegevoelig en heeft een langere levensduur.  Waarschuwing, hij is wel erg wankel :-)

 

Kwaliteit

MSL fusion technology PVC

Het board is gemaakt met MSL fusion technology van een zware kwaliteit PVC met versterkte dubbel laags zijranden. De onder en bovenkant van het boord zijn van binnen verbonden met X-cross-linked fibers. Dit zijn duizenden verbindingsdraden per vierkante meter.  Die zorgen ervoor dat het board tot 23 PSI kan worden opgepompt. Daardoor is het board extra stijf en vormvast wat de snelheid en het vaargenot enorm bevorderd.  Uniek aan onze HD boards is de ARAMID ( kevlar ) free-flow-locking kabel. Deze spant zich strak als het board volledig is opgeblazen waardoor er nog meer stijfheid wordt gecreĆ«erd. Ook zijn deze boards gemaakt van high UV-resistant materiaal waardoor de boards een langere levensduur hebben.   Alle boards zijn voorzien van een "Sold-stick" EVA stand pad voor maximaal grip en hebben een elastisch bagage netje en D-ring haken.

Specificaties

De belangrijkste specs.
 • L/B/H: 384 x 71 x 15 cm / V: 299 L /  G: 11kg
 • Meest geschikt voor snelle rakkers
 • Type: Racing / actief varen / hoge snelheid
 • MSL fusion technology  / Duurzaam PVC / X- drop stitch 
 • Unieke free-flow-locking cable voor extra stijfheid
 • Inclusief: HD draagtas / pomp / reparatie materiaal 
 •  Peddel opties:  ( meerprijs voor peddels )
  1: zonder peddel
  2: plastic-alu 3-delig
  3: nylon-carbon 2-delig
  4: full carbon 3-delig

zenn110x34x6 800x565px

Zenn 11.0

Niet alleen geschikt voor Yoga.....

Type board

Yoga en allround

 Speciaal voor Yoga en ook geschikt voor allround gebruik. De afmeting van dit board zijn 333 x 91 x15 cm. Deze lengte-, breedteverhouding is meest ideaal voor beginnende suppers.  De dikte van 15 cm zorgt voor hoge stijfheid. Door het volume van 293 liter is de FORCE geschikt is voor personen van 45 tot 105kg.   Dit board is geschikt (extreem) intensief gebruikt tijdens lessen, verhuur en voor clubs en op alle wateren. Gemaakt van sterker en iets zwaarder materiaal dan dan de meeste andere boards in deze prijsklasse. Daardaar is ie minder slijtagegevoelig en heeft een langere levensduur.

 

Kwaliteit

MSL fusion technology PVC

Het board is gemaakt met MSL fusion technology van een zware kwaliteit PVC met versterkte dubbel laags zijranden. Dit zijn duizenden verbindingsdraden per vierkante meter.  Die zorgen ervoor dat het board tot 16 PSI kan worden opgepompt. Daardoor is het board extra stijf en vormvast wat de snelheid en het vaargenot enorm bevorderd.  Ook zijn deze boards gemaakt van high UV-resistant materiaal waardoor de boards een langere levensduur hebben.   Alle boards zijn voorzien van een "Sold-stick" EVA stand pad voor maximaal grip en hebben een elastisch bagage netje en D-ring haken.

Specificaties

De belangrijkste specs.
 • L/B/H: 333 x 11 x 15 cm / V: 293 L /  G: 12kg
 • Gemaakt voor Yoga en extra stabiel allround
 • Type:  Yoga / allround 
 • MSL fusion technology  / Duurzaam PVC / X- drop stitch 
 • Inclusief: HD draagtas / pomp / reparatie materiaal 
 •  Peddel opties:  ( meerprijs voor peddels )
  1: zonder peddel
  2: plastic-alu 3-delig
  3: nylon-carbon 2-delig
  4: full carbon 3-delig

                 

 

     

 

Kies je peddel

Maak een keuze uit onderstaande opties. 
Beste keus voor lessen, verhuur en scholen is de 2-delige nulon peddel.  Voor high-end trips en meerdaagse tochten en trips adviseren wij de full carbon 3-delige peddel.  

 

Zonder peddel

Geen peddel nodig

Wij verplichten jou niet om een board inclusief peddel te kopen. Heb je al een peddel, of wil je liever een ander type of merk peddel dan kan je bij ons gewoon een board kopen zonder peddel. 

 

3-delige plastic

Basic 3 delig plastic-alu peddel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wil je niet meteen een hoop geld uitgeven voor een peddel dan kan je kiezen voor een 3-delige plastic-aluminium peddels. 170-210 cm verstelbaar.  Gewicht c.a. 850 gram. 

 

                        

2-delige nylon

Extra sterk 2-delig nylon peddel

 

play plastic back

Speciaal voor intensief gebruik. 175 - 225 cm verstelbaar. Ideaal voor verhuur en het geven van lessen.  Het blad is van Nylon en de steel van carbon-fiberglass.  Extra sterk en duurzaam. Gewicht c.a. 750 gram.  ( speciaal voor bedrijven die les geven, verhuur en clubs )

3 delige carbon

Inclusief 3-delige full carbon peddel

 

kalahua20182partbackground

Super lichtgewicht, lekker stijf, 3-delig, verstelbaar van 175 tot 225 cm. Full carbon, foam-core construction. Carbon blad, carbon steel, carbon handvat.  minder dan 600 gram.
( niet geschikt voor verhuur )